12-09-06

Waarom mijn kandidatuur ?

4

Op 8 oktober is het weer zover... de stembusgang. Deze keer kunnen de Antwerpenaren kiezen uit maar liefst 18 verschillende partijen of lijsten, waaronder de lijst PROTEST die ikzelf in het leven riep. Waarom toch?... zal u zich terecht afvragen. Zijn er dan niet reeds partijen genoeg? Inderdaad zijn er partijen te kust en te keur maar helaas dwarsbomen zij allemaal het Vlaams Belang met een cordon sanitair waar de gemiddelde kiezer niet mee gediend is. Want het Vlaams Belang immers is (of liever was, voor de komst van dit PROTEST) de enige partij die daadwerkelijk wil optreden tegen overlast door criminele of onaangepaste vreemdelingen, druggebruik, terrorisme enz. Helaas kijkt die partij ook aan tegen een resem processen vanwege vermeend rascisme waardoor zij in de toekomst kans loopt te worden verboden. PROTEST wil zich daar met haar standpunten niet aan verbranden en formuleert het slimmer: wij zijn niet tegen de vreemdelingen in het algemeen, wel tegen hen die hier criminaliteit bedrijven, drugs dealen, oproepen tot de heilige oorlog tegen het westen enz.

Voor die onruststokers heb ik een pakket staalharde maatregelen uitgedacht die qua aanpak en doeltreffendheid het Vlaams Belang doet verbleken.

Lees hierboven mijn ijzersterke programma en vergewis u van de goede voorstellen die van Antwerpen terug een leefbare stad moeten maken.

02:31 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.