04-10-06

Waarschuwing aan de kiezers: partij "NEE" is complot!

Ik vermoedde het al veel langer maar ben het nu vrijwel zeker: de schijnbaar prettig gestoorde a-politieke partij "NEE" die zoveel mogelijk kiezers wil binnenhalen is naar alle waarschijnlijkheid een vernuftig complot om die kiezers achteraf in de maling te nemen. Uiteraard zit hier een andere partij achter die de drie werkloze kopstukken financiert om vooraf te roepen tegen de politiek te zijn en achteraf (ingeval van zetelwinst) alsnog tot "politiek besef" te komen en dan te onthullen met welke partij zij een verband zullen willen smeden. Niemand immers richt zomaar een partij op tijdens een langdurige werkloosheid om vervolgens een heleboel geld en energie te steken in een even langgerokken campagne, enkel en alleen om zich zogenaamd af te zetten tegen de politiek... Dat maken ze mij niet wijs! Filip de Winter liet het al eerder doorschemeren dat hij vermoedt dat hier meer achter zit en ik zal u wat vertellen: volgens mij weet de man heel goed wie... Ikzelf heb een duister vermoeden maar wil mijn hypothese niet verklappen om het impulsieve stemgedrag van de kiezer niet nadelig te beinvloeden... Ik kan alleen maar zeggen dat al wie "NEE" zal stemmen op 8 oktober om aan te tonen "tegen de politiek" te zijn, achteraf fel bedrogen zal uit komen: mochten zij een zetel behalen dan zullen die idioten van "NEE" maar al te snel hun maskers laten vallen en een coalitie vormen met de partij die hen nu stiekum sponsert.

Kortom: volgens mij is het hele "NEE" scenario een schandalig staaltje van een stalinistisch soort kiezersbedrog. Waarom u beter op ons, PROTEST, zou stemmen? PROTEST neemt geen blad voor de mond, is recht voor de raap en speelt in tegenstelling tot de komedianten van "NEE" geen politieke spelletjes ten koste van de argeloze kiezers die ze willen beetnemen... Jullie zijn gewaarschuwd...!

02:51 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.