29-10-07

Gezocht: Nordin Ben Allal - tegen beloning !

 UPDATE: Intussen is Ben Allal opgepakt kunnen worden na een overval in Nederland. In het kader van mijn (onderstaande) oproep ontving ik 1 zeer bruikbare tip die aangaf dat Ben Allal zich reeds in Nederland bevond (een tip die zelfs een volledige nummerplaat wist te vermelden, dewelke ik ook doorgaf aan de bevoegde politiediensten). Hoewel de politie de gezochte uiteindelijk kon inrekenen dankzij een mislukte overval, wijst het feit dat dit in Nederland gebeurde er toch op dat mijn tipgever het bij het rechte eind had. Dit toont duidelijk aan dat mijn initiatief wel degelijk zin had en dus voor herhaling vatbaar is. Daarom maak ik bij deze bekend dat ik ook in de toekomst -als zeer gevaarlijke personen in ons land op de vlucht zijn-  dergelijke actie zal hernemen en opnieuw een premie zal uitschrijven voor de tip die de politie tot bij de gezochte crimineel kan leiden. Zo mogelijk (en zo nodig, als arrestatie uitblijft) met hogere bedragen dan de driehonderd euro in dit geval. Met deze acties wil ik de bevolking bewijzen dat "Protest" in het algemeen, en ikzelf in het bijzonder begaan ben met de veiligheid van de burger en... als de burger mij via democratische verkiezingen ooit aan de macht helpt ik alles in het werk zal stellen om ook in die positie normen, waarden en opperste veiligheid in dit land te waarborgen voor ons allen. Deze acties zijn slechts een waarschuwing voor de daadkracht die ik als verkozen politicus aan de dag zal leggen in de strijd tegen drugs, criminaliteit, georganiseerde misdaad, illegaliteit, fundamentalisme en algemene zedenverwildering... Hierbij ook mijn oprechte dank aan de journalisten en de redactie van "Het Nieuwsblad" die mijn oproep ook publiceerden in hun krant.

---------------------------

(niet meer van toepassing:)

Hierbij roep ik alle lezers van deze blog op om uit te kijken naar de voortvluchtige gangster Nordin Ben Allal, die gisteren -zondag 28 oktober- met geweld ontsnapte uit de gevangenis van Ittre, met gebruikmaking van een helikopter en een wapen waarmee hij een cipier gijzelde. Ben Allal is een veelpleger van gewelddadige overvallen -waarbij ook reeds een dode viel- en werd in januari van dit jaar nog veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf. Ben Allal ontsnapte al vele malen op spectaculaire wijze uit de gevangenis en staat bekend als zeer gevaarlijk: na zijn vlucht in augustus 2004 bijvoorbeeld schoot hij twee agenten neer in Sint-Jans-Molenbeek. Hieronder twee foto's van zijn voorkomen, eenmaal frontaal en eenmaal "en profil". Vergewis u ervan of hij niet in uw omgeving verblijft. Omdat "Protest" deze topcrimineel beschouwt als een gevaar voor de samenleving en deze samenleving tegen hem met alle middelen beschermd dient te worden, loof ik, Olivier Bronselaer, een beloning uit van 300 euro cash voor de gouden tip die kan leiden tot zijn aanhouding. Alle tips welkom op mijn emailadres:

olivierbronselaer@msn.com

Grappenmakers gelieve zich te onthouden: alle tips worden overgemaakt aan de politie. De gegevens van alle tipgevers worden strikt vertrouwelijk behandeld en hun identiteit zal niet openbaar worden gemaakt als zij dat zelf niet verkiezen, noch op deze blog, noch elders.

Bekijk hier de foto's van de gezochte:

large_586746large_54775

02:43 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.