26-11-07

Is Leterme solidair met de Walen?

Zowat 12 jaar geleden terug kwam ik beroepshalve regelmatig in contact met de toenmalige Staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking Reginald Moreels van CD&V. Bij een van die gelegenheden gaf hij mij een exemplaar cadeau van zijn prachtige boek "Hoop voor de naakte mens" (overigens zeer lezenswaardig en boeiend!). Vooraan signeerde hij met een persoonlijke opdracht:

"Aan Olivier Bronselaer, Denk mee op zoek te gaan naar meer rechtvaardigheid, solidariteit, vrijheid maar ook waarheid binnen en buiten de grenzen... Reginald Moreels."

De brandende vraag is thans of het CD&V boegbeeld van nu, Dhr. Leterme, zo rechtvaardig en solidair zal zijn om met de Walen een evenwichtig akkoord te sluiten en afstand te nemen van de onmogelijke eisen van NVA, een klein partijtje dat niettemin een volledig land met al haar inwoners in een burgeroolog wil storten.

Morreels-reginald

Moreels, waarschijnlijk wel solidair met de Walen.

21:34 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.