27-11-07

40 zweepslagen wegens belediging Mohammed

Een 54-jarige Britse lerares in Soedan, Gillian Gibbons (zie foto), is gearresteerd en riskeert 40 zweepslagen omdat ze toestond dat de zevenjarige leerlingen uit haar klasje een teddybeer, hun mascotte, de naam "Mohammed" hadden gegeven, iets wat neerkomt op het "beledigen" van de heilige Profeet. Haar school werd uit veiligheidsoverwegingen ook al gesloten omdat men vreest voor aanvallen van radicale moslimgroeperingen. Dat wist de krant "Het Nieuwsblad" ons te melden.

UPDATE: Radicale moslims eisen inmiddels de doodstraf (!) voor de geplaagde lerares!!! Protest durft te voorspellen dat wanneer die ten uitvoer zal worden gebracht de houding van het Westen tegenover moslims in het algemeen en islamisten in het bijzonder ten gronde en definitief zal worden gewijzigd in het nadeel van degenen die deze visie (die bij mij al lang heerst) uitlokten.

zweep_136563d

19:48 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.