15-04-08

Eurovisie Songfestival bedreigd met aanslagen.

Servische milities van extreem-rechtse signatuur hebben er voor gewaarschuwd dat zij op het komende Eurovisie Songfestival dat gaat plaatsinden op 20 en 22 Mei (halve finales) en op 24 Mei (finale) bloedige aanslagen zullen plegen, uit afkeer voor de holebi's (de grootste fans van dit evenement) die op die data speciaal voor de gelegenheid massaal naar de Servische hoofdstad Belgrado komen afgezakt.

Protest van zijn kant betreurt de monopolisering van dit liedjesfestival (dat doorgaat voor een amusements programma voor het hele gezin) door holebi's ten zeerste. Deze jaarlijks terugkerende live uitgezonden tv-show waarin erotisch dansende homo's en elkaar kussende vrouwen de boventoon voeren wordt -bewust en onbewust- gevolgd door vele miljoenen kinderen en tieners die door het zien van deze acts van schaarsgeklede holebi's die hun geaardheid openlijk belijden kunnen gaan denken dat deze levensstijl voor hen een maatstaf is.

marija460

De lesbische winnares van editie 2007.

21:53 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.