30-11-08

Bush hoort thuis in het pantheon van grootste wereldleiders ooit

Tijdens een soort van afscheids-interview verklaarde president Bush (nog tot 20 januari in het Witte Huis) "dat hij graag wil herinnerd worden als een president die 50 miljoen mensen (de Irakezen) hielp bevrijden en mee hielp aan het bereiken van vrede."

Protest is het daar mee eens en neemt met pijn in het hart afscheid van dit lichtend voorbeeld, deze grootse president die dag en nacht paraat stond om slag te leveren met de grootste bedreiging voor de wereldvrede van onze tijd: het verderfelijke moslimterrorisme dat nu ook ons land in het vizier wil nemen. De Belgen die deze oorlog steeds als een "ver-van-mijn-bed-show" zagen en Bush graag bekritiseerden zullen zich nu wel twee maal bedenken dat nogmaals te doen, met in het achterhoofd de actuele bedreigingen aan ons adres en de recente gruwelen in India waar ook westerlingen het gewenste doelwit waren.

Vaarwel mijnheer Bush, geniet van uw welverdiende rust en het uitbrengen van uw memoires die wij graag zullen lezen, het ga u goed! Binnen pakweg tien jaar zal de werkelijke betekenis van uw waardevolle presidentschap tot eenieder doordringen! Wij van Protest danken u oprecht voor uw moed en opoffering!

1950137147_1999999868_Bush_440x293

01:13 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.