30-11-08

Moslimgeweld: 300 doden in India, 500 doden in Nigeria op amper drie dagen tijd

Terwijl eenieders ogen de voorbije dagen gericht waren op wat zich afspeelde in India en iedereen begint te duizelen van het dodencijfer van plusminus 300 mensen (gebaseerd op de laatste schattingen), werd onze aandacht afgeleid van een andere brandhaard in de wereld, veroorzaakt door moslimgeweld: Nigeria. Dat land is verscheurd door een islamitisch noorden en een christelijk zuiden die met elkaar op gespannen voet leven. Vorige week won een christelijke partij de verkiezingen; de islamitische kiezers konden dat niet verteren en begonnen kerken in brand te steken. Bij de onderlinge gevechten die daar op volgden verloren volgens sommige bronnen niet minder dan vijfhonderd mensen het leven.

SwordFireHell

01:34 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Laatste berichten uit Mumbai

Volgens de laatste rapporten zouden de aanvallers slechts met 10 zijn geweest, hetgeen moeilijk te geloven is gezien het grote aantal doelen. Negen van de tien werden uiteindelijk gedood terwijl de tiende levend werd gevangen genomen. Hij zou de Pakistaanse nationaliteit hebben en heeft schokkende bekentenissen afgelegd: De bedoeling zou niet geweest zijn om "slechts" driehonderd mensen te doden (het officiele dodencijfer tot dusver bedraagt 195 maar kan worden bijgesteld, de laatste schattingen gaan to 300) maar minstens vijfduizend! Bij hun oorspronkelijke plan hoorde ook de totale vernietiging van het majestueuze Taj Mahal Palace Hotel, op eenzelfde destructieve en grondige wijze als ooit gebeurde met de Twin Towers te New-York. Een andere terrorist zou met een wagen volgeladen met explosieven onderweg zijn geweest naar de luchthaven, doch zou onderweg per ongeluk met vracht en al zijn ontploft in een dunbevolkt gebied. Dat slechts tien terroristen drie dagen lang een stadsguerillia konden uitvechten in een metropool van 20 miljoen inwoners kon alleen maar dankzij minutieuze voorbereidingen. Weken van tevoren zou de plaats van de misdaad zijn verkend. Enkele terroristen zouden een tijdlang aan de slag zijn geweest als keukenhulp in beide hotels om zich voor te bereiden op hun operatie. Minstens 1 van hen zou bovendien vooraf een kamer hebben gehuurd om daar een zo groot mogelijke wapenvoorraad op te slaan. Ook zouden zij tijdens hun acties voorzien zijn geweest van GPS toestellen en uitgestippelde vluchtroutes om desnoods te ontkomen. Misschien gebeurde dat ook voor een deel van hen en waren zij dus wel degelijk met 25 zoals aanvankelijk gezegd en zijn 15 van hen inderdaad kunnen ontkomen terwijl de regering dat nu misschien wil verhullen om geen gezichtsverlies te lijden. In elk geval moeten ze bij het voorbereiden van dergelijke grootschalige operatie vast hulp van buitenaf hebben gekregen. De terechte vrees bestaat dan ook dat een gedeelte van hun cel zich thans nog ergens verborgen houdt in de miljoenenstad of, erger nog, dat er meerdere cellen kunnen bestaan die nieuwe aanslagen aan het plannen zijn om een vervolg te breien aan deze horror.

terrorist

01:28 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Bush hoort thuis in het pantheon van grootste wereldleiders ooit

Tijdens een soort van afscheids-interview verklaarde president Bush (nog tot 20 januari in het Witte Huis) "dat hij graag wil herinnerd worden als een president die 50 miljoen mensen (de Irakezen) hielp bevrijden en mee hielp aan het bereiken van vrede."

Protest is het daar mee eens en neemt met pijn in het hart afscheid van dit lichtend voorbeeld, deze grootse president die dag en nacht paraat stond om slag te leveren met de grootste bedreiging voor de wereldvrede van onze tijd: het verderfelijke moslimterrorisme dat nu ook ons land in het vizier wil nemen. De Belgen die deze oorlog steeds als een "ver-van-mijn-bed-show" zagen en Bush graag bekritiseerden zullen zich nu wel twee maal bedenken dat nogmaals te doen, met in het achterhoofd de actuele bedreigingen aan ons adres en de recente gruwelen in India waar ook westerlingen het gewenste doelwit waren.

Vaarwel mijnheer Bush, geniet van uw welverdiende rust en het uitbrengen van uw memoires die wij graag zullen lezen, het ga u goed! Binnen pakweg tien jaar zal de werkelijke betekenis van uw waardevolle presidentschap tot eenieder doordringen! Wij van Protest danken u oprecht voor uw moed en opoffering!

1950137147_1999999868_Bush_440x293

01:13 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vranckx opent onze ogen voor moslimgeweld tegen christenen in Egypte

Ieder jaar opnieuw word Egypte overspoeld door miljoenen westerse toeristen die verliefd zijn op het land. Wat die toeristen, behalve indrukwekkende pyramiden en prachtige musea met oudheden, echter niet te zien krijgen zijn de sloppenwijken van Cairo waar de lokale christenen op afvalbergen dagelijks voor de kost noodgedwongen het vuilnis van de islamitische stadsbewoners sorteren; noodgedwongen want een ander baantje is hen niet vergund. Gisteravond liet Canvas-reporter Vranckx de schrijnende situatie van hedendaagse christenen in Egypte zien in een schokkende reportage waarvan mijn bloed begon te koken. Egyptenaren die zich tot het christendom (durven) bekeren worden getreiterd en geslagen door de bevolking en om de haverklap opgepakt door de politie. Een uitgever van een christelijke krant hangt vijf jaar cel boven het hoofd enkel en alleen omdat hij durft te schrijven over Jezus en het christendom. Een christelijke vrouw getuigde dat de geheime politie er mee dreigde al haar tanden en vingernagels 1 voor 1 uit te trekken als ze niet opnieuw moslima werd; haar dochter zouden ze onderwerpen aan verkrachtingen... Als er al bij hoge uitzondering een kerk mag geopend worden in dat land dan moet die gebouwd worden op 1 voorwaarde, namelijk: ...onder de grond, onttrokken aan het oog van de modale Egyptenaar. Alsof christenen een soort van ongedierte zijn die dingen uitvreten die het daglicht schuwen. Deze reportage was opnieuw een "eye-opener" voor de naieve lieden onder ons die nog steeds geloven dat de islam enkel vrede en harmonie nastreeft.

2e15a83

01:04 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Sint Nicolaas: een doorn in het oog van moslims!

Antwerps Schepen voor Onderwijs Robert Voorhamme heeft met goedkeuring van Patrick Janssens nieuwe richtlijnen uitgevaardigd voor de plaatselijke onderwijsinstellingen in hun benadering van christelijke aangelegenheden als het Sinterklaasfeest en Kerstmis: Sinterklazen mogen op hun mijter geen kruis meer dragen (dat irriteert immers andersgelovigen, met name moslims) en als leraren het voortaan over Kerstmis hebben moeten ze de scholieren wijsmaken dat het daarbij gaat om "een gezellig samenzijn met de familie" inplaats van "een feest ter ere van Christus' geboorte". Dat deze politici hiervoor bij de volgende verkiezingen zullen worden afgestraft lijdt geen twijfel.

 

MB46-SINT+BEEGDEN

De brave Sint, gehaat door sommigen...

00:52 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Islam-advokaat weigert eerbied te betonen aan rechters

Nu maandag behandelt men in Den Haag een juridische zaak tegen de islamitische advokaat Mohammed Enait (zie foto) omdat hij bij iedere zitting op de rechtbank weigert uit eerbied even op te staan voor de rechters. De Orde van Advokaten te Rotterdam diende klacht in tegen hem, de Raad voor Discipline te Den Haag zal een uitspraak in beraad nemen. Meestal is het 2 maanden wachten daarop.

67303-a

00:47 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-11-08

UPDATE Terrorisme oorlog Mumbai

UPDATE

Terrorisme oorlog Mumbai

Minstens 24 terroristen zouden hebben deelgenomen aan de dodelijke raids te Mumbai. Na te zijn aangekomen per boot (volgens de Indiase autoriteiten vanuit Pakistan) zouden ze zich in kleinere groepen hebben opgedeeld en zo al schietend naar hun uiteindelijke doelwitten zijn getrokken. Het gerucht gaat dat 2 van hen Pakistani zouden zijn uit Engeland. De dodentol is intussen opgelopen tot 150 (met een dubbel aantal gewonden) en kan nog verder oplopen want minstens 1 terrorist heeft zich met zijn gijzelaars verschanst in de balzaal van het reusachtige Taj Mahal hotel dat een doolhof is van honderden kamers en gangen. Ironisch genoeg blijken de terroristen over een plattegrond te beschikken van het gebouw; politie en leger daarentegen niet. Ook zouden de terroristen dankzij Blackberry's met internet-ontvangst zich constant informeren over de mediaberichtgeving aangaande hun succesvolle operatie.

In het Joodse Centrum zou de slag voorbij zijn, daarbij zijn vijf joodse gijzelaars omgekomen waaronder de Rabbi en zijn vrouw (zie foto), evenals drie gijzelnemers. Onder de buitenlandse doden bevinden zich verder zeker 3 Duitsers, 2 Fransen, 2 Australiers, 1 Brit, 1 Japanner en 1 Canadees. Onder de Amerikaanse doden  (waarvan het exacte aantal nog niet geweten is) bevinden zich volgens CNN alleszins een 58-jarige man en zijn 13-jarige dochter (zie foto)

Terrorisme-experts vrezen dat deze "geslaagde" actie, in navolging van die van 9/11, het terrorisme wereldwijd opnieuw zal doen toenemen omdat zij de deelnemers een onder fanatieke moslims "benijdenswaardige sterrenstatus" opleveren.

Inmiddels is er een nieuwe video-boodschap opgedoken van Al Qaida's nr.2, de Egyptenaar Al Zawahiri, die alle Amerikanen heeft opgeroepen zich massaal te bekeren tot de islam. De huidige mondiale economische crisis schrijft hij toe aan de geslaagde aanslagen van 9/11, waarna vele buitenlandse investeerders zich terugtrokken uit Amerika.

art.rabbi

de joodse slachtoffers

art.familyphoto

twee Amerikaanse slachtoffers: vader en dochter.

 

22:06 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-11-08

Islamterreur verklaart ons opnieuw de oorlog!

Gisteravond en -nacht voltrok zich in de Indiase miljoenenstad Mumbai (voorheen Bombay) de hel: Een grote groep van moslimterroristen die zich "Moejaheddien" noemen zwermden uit over het toeristische centrum en voerden gelijktijdig 7 verschillende aanslagen uit, slachtoffers waren voornamelijk westerse toeristen, waaronder Britten en Amerikanen. Tot de doelwitten behoorden de grote vertrekhal van een spoorwegstations dat volgepakt stond met reizigers, verschillende vijsterrenhotels (waar ook europese parlementsleden verbleven) alsook een toeristische trekpleister genaamd "Cafe Leopold", genoemd naar de voormalige Belgische vorst waarvan onze huidige Koning Albert een afstammeling is. Protest vraagt zich af of er een link is met de recente terreurdreiging afgekondigd op film tegen ons land, en het recente bezoek dat Koning Albert en zijn vrouw Paola brachten aan India? We doen er dus verstandig aan de dreigementen die geuit werden serieus te nemen. Hieronder een aantal beelden van de slachtpartij in India die op dit uur nog steeds gaande is... Verder commentaar is overbodig dunkt mij, woorden schieten tekort... Laten wij de onschuldige slachtoffers van deze gruweldaden in onze gedachten herdenken en zelf waakzaam blijven...

{4A05287F-C913-4B70-A031-31F91CE9A487}Picture

{E173FF4F-67A9-4513-816F-319BD8923405}Picture

{B8D82D89-223E-47D2-92E3-166199C1FE9C}Picture

02:12 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-11-08

Nederland licht bevolking voor over terrorisme dreiging, wat doet ons land?

De Nederlandse regering spaart kosten noch moeite om haar bevolking in te lichten over de terrorismedreiging, middels de speciaal daarvoor opgerichte website http://www.nctb.nl Waarom blijft ons land in gebreke en heeft het niet zo'n informatieve site?

terror_alert_level

03:13 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-11-08

MOSLIMS DREIGEN ONS LAND MET BLOEDIGE AANSLAGEN

Deze morgen hebben de redacties van VRT en VTM een videoboodschap ontvangen van moslimstrijders waarin ze dreigen met bloedige aanslagen tegen ons land. Op de video zijn gewapende jihadi te zien die onze landgenoten toespreken. Enkel strijdliederen in een allochtone taal zijn te horen, doch de film is ondertiteld in keurig nederlands. De krant De Standaard wist beslag te leggen op de volledige tekst, die ook wij hier onder weergeven. Na analyse zijn wij van Protest geneigd om de dreiging wel degelijk serieus te nemen, de oproep moet namelijk worden begrepen als een middel om de huidige regering (met als minister van Defensie Pieter De Crem die extra manschappen heeft gestuurd naar Afghanistan) van de macht te verdrijven na de volgende verkiezingen. Deze methode lukte eerder in Spanje, na de aanslagen te Madrid koos een meerderheid van de Spanjaarden voor een nieuwe regering die gekant is tegen oorlogsdeelname in het Midden-Oosten. Wij van Protest willen echter niet van wijken weten en steunen de Minister die wij alle steun toezeggen, de (hopelijk) dappere Belgen (althans wij en de meesten van het Vlaams Belang) laten ons niet chanteren door terroristen die in Europa de Sharia willen invoeren! De overwinning wacht ons! Het is niet omdat President Bush weldra van het toneel verdwenen is dat wij zullen opgeven, wel integendeel: het is onze verdomde plicht om in de geest van Bush de strijd voort te zetten tot het bittere einde, zo helpe ons God!

Hierna de boodschap van de vermeende terroristen:

"Ik zoek mijn toevlucht bij Allah tegen de vervloekte Satan In de naam van Allah, de erbarmer de meest barmhartige, alle lof komt toe aan Allah.

Hem loven wij en hem vragen wij om hulp en vergeving. Wie door Allah geleid word kent geen misleiding. En wie hij op een dwaalspoor zet kent geen leiding. Ik getuig dat er geen ware god is behalve Allah alleen.

En ik getuig dat Mohammed zijn dienaar en zijn boodschapper is, vrede zij met hem.

En met zijn familieleden en zijn metgezellen, moge Allah tevreden zijn over hun. Tot hiertoe heeft Belgie zich afzijdig gehouden van de strijd die de neo-kruisvaarders hebben opgezet tegen de islam.

Wij hebben echter vernomen dat deze situatie gewijzigd is door F16's en manschappen te sturen naar Afghanistan. Deze beslissing door de Belgische regering is een duidelijk signaal en een uiting van vijandschap tegenover de Islam.

Daarom reageren wij met deze boodschap.

Ten eerste, aan de Belgische regering: De fout die jullie maken, treft niet alleen jullie regering maar elke burger in dit kleine land. Of dachten jullie te kunnen schieten op onze broeders, kinderen en vrouwen; terwijl jullie vrouwen en kinderen veilig thuis zitten?

De eer van 1 moslim is ons dierbaarder dan heel dit land, met haar inwoners en democratie bij elkaar.

Jullie land zal daarom vertoeven in chaos, bloedvergieten en gruwelijke aanslagen die op elk moment, op elke plaats kunnen plaatsvinden.

Ten tweede, aan de Belgische bevolking: Jullie verschuilen zich achter de mensgemaakte wetten, democratie genaamd, om jullie dierlijke en beschamende gewoontes verder te zetten zoals pedofilie, moord en overspel.

Maar deze medaille heeft een keerzijde, namelijk dat jullie mede verantwoordelijk zijn voor de daden van jullie regering. Vergeet niet dat het JULLIE bloed is dat zal vloeien, door een beslissing die jullie regering heeft genomen uit eigen belang.

Jullie enige uitweg is het volgende:

De regering onder druk zetten om de troepen in Afghanistan en andere moslimlanden onmiddelijk terug te trekken.

Weet dat stilzwijgen goedkeuren is van gruweldaden en dat jullie stem laten horen, verwerpen van het kwade is. Leer uit de geschiedenis en zorg dat Madrid, Londen en New York zich niet in Belgie herhaalt.

Weet dat wij geen medelijden hebben met jullie en dat wij naar de dood verlangen zoals jullie van dit leven houden.

Een strijder op het pad van Allah heeft slechts 1 doel: het martelaarschap. Ten derde, aan onze moslimbroeders en -zusters: Wij verwittigen jullie om jullie niet te laten doen door het politieke spel van de regering en de media. Praat niet uit angst of wanhoop, mits deze ongelovigen de oorlog aan Allah hebben verklaard en de uitkomst daarvan is duidelijk.

De overwinning behoort toe aan Allah, aan Zijn boodschapper en aan de gelovigen. Vertrouw op Allah, wees niet bang, sluit jullie aan bij de karavaan van de overwinning.

Moslimbroeders en -zusters: vermijd openbare en drukke plaatsen en plaatsen van ontucht.

Vergeet ons niet in jullie smeekbeden.

large_546547

21:14 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-11-08

Protest en Vlaams Belang tegen ritueel slachten

afficheslachtenzd3

14:43 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ONSTERFELIJKE FILIP DEWINTER MET DOOD BEDREIGD!

Een allochtone rapgroep uit West-Vlaanderen met de naam "The Cicatris" heeft Filip Dewinter van het Vlaams Belang in een liedjestekst met de dood bedreigd (en eindigen hun smakeloze lied met... "dit is geen grap!") Zie voor meer info en de volledige tekst de website van Dewinter zelf: http://www.filipdewinter.be/ Hierbij onze repliek aan de Marokkanen die dit op hun kerfstok hebben: FILIP DEWINTER IS ONSTERFELIJK!!! Als... ALS Filip Dewinter wordt vermoord en uitgroeit tot een martelaar van ons volk (wat hij nu al is, bij leven!) dan staat de opvolging klaar om het direkt van hem over te nemen, zoniet in de persoon van Vanhecke, dan wel Annemans of zelfs Marie-Rose Morel (een harde tante, vergis je niet!) om het tegen jullie islamiseringsdrift op te nemen! Ook ondergetekende zal dan zijn duit in het zakje doen en noodgedwongen op het voorplan treden, en hoe! Hierbij waarschuw ik jullie Dewinter met geen haar te krenken, het zal jullie berouwen, jullie zullen het noodlot over zich afroepen! Wij staan allen klaar om van ons Europa een onoverwinnelijk fort te maken, wacht maar af!

340x

00:04 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-11-08

Nabeschouwing Amerikaanse presidentsverkiezingn

Protest feliciteert Barack Obama met zijn historische verkiezingsoverwinning. Uiteraard hadden wij liever de meer conservatieve John McCain in het Witte Huis gezien doch een meerderheid van de Amerikaanse kiezers verkoos de "popstar" Obama boven de "oorlogsheld" McCain. Obama kreeg 62,4 miljoen stemmen achter zijn naam, McCain "slechts" 55,4 miljoen. Als we de resultaten bekijken staat per staat dan kunnen we zelfs ontdekken dat McCain zijn rivaal vaak versloeg met grote percentages, tot zelfs een duizelingwekkende 22 percent, in staten als Alabama, Oklahoma, Wyoming en Louisiana. De aanhang van de Republikeinen blijft op tal van plaatsen dus groter dan men geneigd is te denken. Als je er tevens rekening mee houdt dat het campagnegeld van Obama dubbel zo groot was als dat van McCain mag je er bijna van uitgaan dat Obama zijn overwinning "gekocht" heeft. Obama bleek een grotere redenaar te zijn dan zijn tegenstrever maar wij willen er wel voor waarschuwen dat een goede ambtstermijn niet enkel zal beoordeeld worden op woorden maar vooral volgens de daden van de president in functie. Obama presenteert zich aan de wereld als een "vredesduif" die bruggen wil slaan tussen de gemeenschappen maar de vraag blijft of hij daarin zal slagen in een wereld vol haat, oorlog en onoverbrugbare tegenstellingen. Een helse taak voor een president die zo gehaat wordt door racistische mede-landgenoten dat hij enkel de deur uit kan als hij omringd wordt door niet minder dan vierhonderd veiligheidsmensen. Wij van Protest gruwen van een aanslag op deze Amerikaanse president omdat wij van mening zijn dat Obama een christen is en huidskleur er dan niet toe doet. De strijd die wij te leveren hebben dient niet gevoerd te worden tegen rassen (dat zou een vergeefse strijd zijn in een wereld die allang onontwarbaar vermengd is) maar tegen verkeerde ideologieen zoals het islamisme.

Niemand hoeft te denken dat Obama de door Bush begonnen oorlog tegen het moslim-terrorisme zal minderen; het enige dat hij beloofd heeft te zullen doen is de troepen afbouwen in Irak om die toe te voegen aan de troepenconcentraties in Afghanistan. Dus: inplaats van zijn militaire slagkracht te spreiden zoals Bush deed, haar te richten op een punt. En het is niet omdat men uit Irak deels zal vertrekken dat men er ook niet zal kunnen terugkeren. Obama beweert ook in dialoog te willen gaan met Iran om de oplopende spanningen met dat land langs diplomatieke weg proberen op te lossen. Weet wel dat indien Iran dat aanbod zal afslaan, niets Obama zal beletten om fors in de aanval te gaan. Terwijl een groots militair treffen van de VS gericht tegen Iran onder leiding van een Bush of McCain nooit geduld zou worden door de wereldopinie in dit tijdsgewricht, zal het Obama juist wel lukken om een dergelijke aanval, met de unanieme steun der NAVO-bondgenoten geaccepteerd te krijgen, precies omdat hij Obama is en men hem er niet van verdenkt oorlogszuchtig te zijn... Protest ziet ook een ander mogelijk voordeel in zijn aanstelling tot 44 ste President van de VS: Hij zou weleens het "geheime wapen" kunnen worden in de titanenstrijd tussen het christendom en het islamisme die zich voltrekt op het Afrikaanse continent; beide wereldgodsdiensten proberen er zoveel mogelijk terrein te winnen ten koste van elkaar. Met de geestdrift die Obama kan aanwakkeren onder de Afrikanen zou hij de invloed van de islam daar flink kunnen terugdringen ten voordele van het christendom. Een eventuele zwarte paus als mogelijke opvolger van Paus Benedictus zou hem daarbij zeker kunnen helpen. Wie waren ook alweer de eerste slavenhandeleren die de Afrikanen als beesten behandelden, bijeendreven en verkochten aan blanke meesters? Juist: islamieten. Wij herhalen het: onze strijd is er niet eentje tegen foute rassen of volken (die bestaan volgens Protest immers niet) maar wel tegen foute ideologieen en -ismen. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook de zienswijze is van Obama en als het inderdaad ook tot zijn doelstellingen behoort om het islamisme de genadeslag toe te brengen dan bieden wij hem hierbij onze hulp aan...

obama-wil-bij-brandenburger-tor-spreken

00:25 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |