23-01-09

Drie partijleiders en hun omgang met het Christendom

Op de Knack-cover van deze week maakt VB-voorman Filip Dewinter met grote letters duidelijk: "Wij zijn christelijker dan de CD&V". In het interview binnenin benadrukt hij dat hij weliswaar niet gelovig is maar wel christelijke waarden en tradities nastreeft. Dat is eigenaardig, immers: Leider Herman Van Rompuy (van CD&V en huidig premier) beweert wel gelovig te zijn doch streeft daarentegen geen christelijke tradities na (laat het homohuwelijk immers oogluikend toe), hypocrisie is meer dan ooit tevoren het handelsmerk van deze zogenaamd "Christelijke" partij die langzaam maar zeker wegdeemstert... terwijl het bij Dewinter net andersom is: zegt zelf atheist te zijn doch is sterk gekant tegen deze hedendaagse anti-christelijke fenomenen.

Ondergetekende, leider van Protest, op zijn beurt, is EN gelovig (geeft dat ook grif toe) EN bestrijdt deze neerwaartse spiraal te vuur en te zwaard (en komt daar ook voor uit, alle hoongelach van de zogeheten "vooruitstrevende" medemensen ten spijt).

Ter overdenking voor de traditionele CD&V-kiezers bij de volgende verkiezingsdeelname van Protest...

Wat%20u%20moet%20weten-kl400

00:34 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.