04-02-09

Rooms-Katholieke Kerk onderkent steeds nadrukkelijker het gevaar van de islam.

De pas door onze Paus benoemde nieuwe hulpbisschop van Linz (Oostenrijk), Monseigneur Gerhard Maria Wagner (zie foto), zegt openlijk in interviews dat er van de islam als een godsdienst die alle andere godsdiensten aan zich wil onderwerpen "een groot gevaar" uitgaat.

Met de benoeming van deze man lijkt onze Rooms-Katholieke Kerk, onder leiding van Paus Benedictus XVI, steeds strijdvaardiger en nadrukkelijker stelling te nemen tegen de gevaarlijke uitwassen van de islam als veroveringsgodsdienst. Hiermee stelt het Vaticaan zich op 1 lijn met partijen als "Vlaams Belang" en "Protest", de onze. Wij gaan de kiezers dus tegemoet met de zegen van de Paus! Als nu ook de vroegere CD&V kiezers de houding van hun spirituele leider zullen begrijpen en naar waarde schatten en hier politieke conclusies uit trekken dan gaat ons dit in de toekomst vast wel meer stemmen opleveren aangezien de CD&V, in tegenstelling tot ons, veeleer laat betijen en geen antwoord biedt op de uitdagingen van onze (woelige) tijd. Het parool van de "goede" CD&V'er vandaag de dag lijkt te zijn: "Wees met iedereen bevriend, ook met homo's en islamisten, zolang het maar stemmen oplevert." Als Protest ergens lak aan heeft dan zijn het wel "allemansvrienden". Op korte termijn kan deze strategie van CD&V inderdaad applaus opleveren, op lange termijn moet dit voor hen dodelijk zijn! Een echte gelovige stemt niet langer op CD&V maar bij voorkeur op Protest!

Weihbischof_GMWagner_2008

04:09 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.