24-02-09

Marokkaanse prostituee jaagt klanten de dood in

In de Waalse stad Bergen staat een Belgische-Marokkaanse prostituee terecht die haar klanten een krachtig slaapmiddel toediende om vervolgens hun bankrekeningen te kunnen plunderen. De 38-jarige Khadiga Haouas was werkzaam in het bordeel "Rose Garden" te Sint-Martens-Latem en beschikte over een diploma medische secretaresse. In de zomer van 2007 werd zij ontmaskerd als oplichtster toen een klant van haar, een gepensioneerd onderwijzer, na een bezoek aan het bordeel de controle over het stuur van zijn wagen verloor en overleed ten gevolge van de autocrash. De politie vond in zijn bloed sporen terug van "zolpidem", een sterk slaapmiddel dat de man volgens zijn familie nog nooit had gebruikt. Het onderzoek leidde naar de Marokkaanse prostituee en in haar bordeel trof men een voorraad van het slaapmiddel aan. Er kwam aan het licht dat zij op die manier niet minder dan 22 klanten had opgelicht (door hun bankkaarten te misbruiken terwijl zij in diepe slaap verkeerden), voor een totaalsom van 80.000 euro. "Naomi", zoals zij zich door haar klanten liet noemen, riskeert to dertig jaar cel.

UPDATE: Betrokkene (zie foto hieronder) kreeg uiteindelijk slechts 8 acht jaar cel opgelegd: zij kon haar blanco strafregister inroepen als "verzachtende omstandigheid")

prostituee_198068hNaomi

16:01 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.