24-02-09

Wilders ongewenst voor Britse autoriteiten

Onlangs wilde de Nederlandse politicus Geert Wilders naar het Britse parlement om daar een voorstelling te gaan geven van zijn Fitna-documentaire. Op de Londense luchthaven werd hij echter brutaal staande gehouden door de autoriteiten die hem de toegang tot het land ontzegden. Zogezegd omdat Wilders "een extremist is die met zijn aanwezigheid de veiligheid van het land in gevaar brengt." Terwijl hij juist een ongevaarlijke klokkenluider is die daarentegen wil wijzen op de gevaren van de voortschrijdende islamisering van Europa! Gevaren die alle burgers waaronder ook u en ik in onveiligheid brengen... De wereld op z'n kop zou ik dus durven stellen! Wat heeft ondergetekende dan wel gedaan om dergelijk onrecht, berokkend aan een door het volk verkozen parlementarier die zo kordaat de mond wordt gesnoerd, te wreken? Niet veel, behalve een geplande citytrip naar Londen te hebben afgezegd en te hebben besloten voortaan geen producten van Britse bodem meer te consumeren zolang deze Britse overheid een criticus van de islam blijft schofferen. Een weinig spectaculaire daad van verzet kortom doch indien iedereen mijn voorbeeld zou navolgen dan zou dit een wereld van verschil kunnen uitmaken en meer druk kunnen zetten op de Britse overheid om haar foute politiek te herzien.

front_485832a340x

De brief die Wilders bij aankomst in handen kreeg gestopt en waarin hem werd gewezen op het verbod om het land binnen te komen.

16:34 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.