29-12-09

GEZOCHT TEGEN GROTE BELONING: ONTSNAPTE GEVANGENE!

De leider van Protest looft een beloning uit van 500 euro cash voor de gouden tip die leidt tot de arrestatie van de voortvluchtige crimineel HASSAN BOUAININE (zie foto), van Marokkaanse origine, die op zondag 27 December omstreeks 16u45 ontsnapte uit de gevangenis van Namen. Persoonbeschrijving: De man in kwestie is 25 jaar oud, mager en 1 meter 80 lang. Hij heeft kort zwart haar en donkere ogen. Hij droeg een witte trainingsvest boven een donkerblauwe trainingsbroek en baskets. Hij droeg verder een zwart-witte Arafat sjaal. Hij spreekt Arabisch en Frans.

Heeft u een bruikbaar spoor naar de ontsnapte gedetineerde of weet u waar hij zich verschuilt mail dan uw informatie naar mijn email-adres olivierbronselaer@live.nl Ondergetekende maakt uw inlichtingen onmiddellijk over aan de politie. Discretie is volledig gewaarborgd! Uitsluitend de politie en niemand anders zal op de hoogte worden gebracht van uw tip. Indien uw tip aantoonbaar leidt tot de aanhouding van de man, wacht u een beloning van 500 Euro (Vijfhonderd Euro) in contanten. Omdat: Protest belang hecht aan de veiligheid van alle burgers in dit land!

Wij wensen U, onze lezers en alle voortvluchtige criminelen een boeiend 2010 toe...!

Foto van de op te sporen persoon:

271209_EVADES_BOUAININE

01:27 Gepost door Olivier Bronselaer (oprichter partij PROTEST) / U KAN EEN REACTIE PLAATSEN OP DIT BERICHT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.